Heldere ogen en wilde krullen van Creatievelin
Mijn naam is Linda Goris-Bruinenberg
Desktop publishing beschouw ik na 20 jaar ervaring als mijn ambacht. Met mijn achtergrond als art-director en grafisch vormgever maakte ik 2 jaar geleden heel bewust de stap om me volledig te richten op het 'dtp-en'. Je hebt tenslotte niets aan briljante ideeën of magische vormgeving skills als de uiteindelijke output niet staan als een huis. 
Het is voor mij altijd weer een gezonde uitdaging bestanden af te leveren die van voor tot achter technisch kloppen. Ik heb zowel aan bureau- en klantzijde gewerkt en een nuchtere no-nonsens werkwijze ontwikkeld. Maar glitters en toeters en bellen blijven natuurlijk altijd een optie! 
Ik help marketing managers die hun team willen ontlasten en het brand-design hun klanten continue willen waarborgen. Zo ontstaat er bij alle partijen meer ruimte voor creatie, verdieping en productiviteit. Ik bied specialistische kennis, op onder andere het gebied van automatisering zoals bijvoorbeeld het koppelen van Indesign bestanden met content, publicatie van certified PDF’s en het digitoegankelijk maken van bestanden.
En zo ga ik te werk
Met mij werken betekend alle zeilen bij. Ik ben die-hard dtp-er maar en altijd zullen mijn jaren als art-director me daarbij blijven sturen. Ik voer uit, maar blijf altijd met je mee denken. Met hoe het makkelijker kan, sneller en mooier. Daarbij heb ik inmiddels ook een fantastisch netwerk van vormgevers, tekstschrijvers en fotografen die ik indien gewenst graag aan je voorstel. En als tijd en plaats het toe laat, dan bijt ik me graag zelf ook vast in een illustratie of design. 
Zin om aan de slag te gaan? Bel me op 0645444774 of gebruik onderstaand contactformulier.
Submit
Dank voor je bericht. Doorgaans beantwoord ik je bericht binnen 24 uur (tijdens werktijd).
Back to Top